20,00 €
Pirkti
Pristatymo terminas:
1 -
10 dienos
Specializuotame ūkyje „Frantoio Montecchia“ extra virgin šalto spaudimo alyvuogių aliejus „Classico 22“ (Italija, Abruco regionas). Išspaustas 2020 metų spalio pradžioje, iš iki galo nesunokusių Coratina, Perenzana, Moraiolo veislės alyvuogių.
Bendras aromato – skonio intensyvumas: vidutinio intensyvumo.
Aromatas: šviežia žolė, neprinokę obuoliai, migdolai, prieskoniai.
Skonis: puikus pikantiškumo – kartumo balansas.
Tinka: prie keptų daržovių, mėsos patiekalų, pastos patiekalų, grybų, tirštų sriubų, minkštųjų sūrių.
Rūgštingumas: 0,39 % (max < 0,8 %)
Peroksidai: 7,7 (max < 20)
Italijoje – Abruco regione pagamintas produktas tik iš ūkyje auginamų alyvmedžių derliaus.
Šiame alyvuogių aliejuje esantys polifenoliai padeda apsaugoti kraujo lipidus nuo oksidacinio streso! Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 20 g alyvuogių aliejaus. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
„Frantoio Montecchia“ extra virgin alyvuogių aliejus rekomenduoja knygos apie alyvuogių aliejų autorius Paulius Jurkevičius. Daugiau apie alyvuogių aliejus skaitykite čia: Svarbūs klausimai – ūkiški atsakymai . Apie tikrą alyvuogių aliejų.
Italijoje pagamintas produktas.
Pirkti