Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

5 litrų skardinė ypač tyro alyvuogių aliejaus „Classico 22“

Prekės kodas: GASK2020
120,00 €
Pristatymo terminas: 1- 10 dienos

Aprašymas

Skirta tiems, kas nori sutaupyti! Net penki litrai (10 butelių) ypač tyro Classico 22 vienoje talpoje! Sutaupote 100 eurų!

„Frantoio Montecchia“ extra virgin šalto spaudimo alyvuogių aliejus „Classico 22“ iš Italijos Abruco regiono. Išspaustas 2023 metų spalio mėnesį, iš rinktinių, iki galo nesunokusių Frantoio, Dritta, Moraiolo ir Leccino alyvuogių.

Aromatas: šviežiai pjauta žolė, rozmarinai, mėtos, nesunokę obuoliai. Maloniai pikantiškas, vos juntamas gaivus kartumas. Tinka prie tirštų sriubų, keptų daržovių, raudonos mėsos kepsnių. 

Rūgštingumas: 0,28 proc. (leistinas – ne daugiau kaip 0,8 proc.)

Peroksidai: 8,1 meq Oï/kg (leistinas kiekis – ne daugiau kaip 20 meq Oï/kg)  

Išspausta (gramolatura): 25 laipsnių temperatūra.

Maistinė vertė: 100 ml energetinė vertė: 824kcal / 3446 KJ, riebalai 91,6 g iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 13 g, mononesočiųjų riebalų: 71 g, polinesočiųjų riebalų: 6,6 g. angliavandeniai 0 g iš kurių cukrų 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Galiojimo laikas: geriausias iki 2025/07/22

Šiame alyvuogių aliejuje esantys polifenoliai padeda apsaugoti kraujo lipidus nuo oksidacinio streso! Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 20 g alyvuogių aliejaus. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

„Frantoio Montecchia“ extra virgin alyvuogių aliejus rekomenduoja knygos apie alyvuogių aliejų autorius Paulius Jurkevičius. Daugiau apie alyvuogių aliejus skaitykite čia: Svarbūs klausimai – ūkiški atsakymai. Apie tikrą alyvuogių aliejų.

Italijoje pagamintas produktas.