Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

„Classico 22“ (0,500 l)

Prekės kodas: GACL0500
22,00 €
Pristatymo terminas: 1- 10 dienos

Aprašymas

Specializuotame ūkyje „Frantoio Montecchia“ extra virgin šalto spaudimo alyvuogių aliejus „Classico 22“ (Italija, Abruco regionas). Išspaustas 2023 metų spalio pradžioje, iš iki galo nesunokusių Coratina, Perenzana, Moraiolo veislės alyvuogių.

Bendras aromato – skonio intensyvumas: vidutinio intensyvumo.

Aromatas: šviežia žolė, neprinokę obuoliai, migdolai, prieskoniai.

Skonis: puikus pikantiškumo – kartumo balansas.

Tinka: prie keptų daržovių, mėsos patiekalų, pastos patiekalų, grybų, tirštų sriubų, minkštųjų sūrių.

Rūgštingumas: 0,39% (max < 0,8%)

Peroksidai: 7,7 (max < 20)

Maistinė vertė: 100 ml energetinė vertė: 824kcal / 3446 KJ, riebalai 91,6 g iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 13 g, mononesočiųjų riebalų: 71 g, polinesočiųjų riebalų: 7,6 g. angliavandeniai 0 g iš kurių cukrų 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Galiojimo laikas: geriausias iki 2025/07/22

Italijoje – Abruco regione pagamintas produktas tik iš ūkyje auginamų alyvmedžių derliaus.

Šiame alyvuogių aliejuje esantys polifenoliai padeda apsaugoti kraujo lipidus nuo oksidacinio streso! Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 20 g alyvuogių aliejaus. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

„Frantoio Montecchia“ extra virgin alyvuogių aliejus rekomenduoja knygos apie alyvuogių aliejų autorius Paulius Jurkevičius. Daugiau apie alyvuogių aliejus skaitykite čia: Svarbūs klausimai – ūkiški atsakymai. Apie tikrą alyvuogių aliejų.

Italijoje pagamintas produktas.