Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

„Classico“ (500 ml)

Prekės kodas: GACL0500
18,00 €
Pristatymo terminas: 1 - 10 dienos

Aprašymas

„Frantoio Montecchia“ extra virgin šalto spaudimo alyvuogių aliejus „Classico 22“ iš Italijos Abruco regiono. Išspaustas 2018 metų rugsėjo mėnesį, iš rinktinių, iki galo nesunokusių Frantoio, Dritta, Moraiolo ir Leccino alyvuogių.

Aromatas: šviežiai pjauta žolė, rozmarinai, mėtos, nesunokę obuoliai. Maloniai pikantiškas, vos juntamas gaivus kartumas. Tinka prie tirštų sriubų, keptų daržovių, raudonos mėsos kepsnių. 

Rūgštingumas: 0,28 proc. (leistinas – ne daugiau kaip 0,8 proc.)

Peroksidai: 8,1 meq Oï/kg (leistinas kiekis – ne daugiau kaip 20 meq Oï/kg)  

Išspausta (gramolatura): 25 laipsnių temperatūra.

Šiame alyvuogių aliejuje esantys polifenoliai padeda apsaugoti kraujo lipidus nuo oksidacinio streso! Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 20 g alyvuogių aliejaus. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

„Frantoio Montecchia“ extra virgin alyvuogių aliejus rekomenduoja knygos apie alyvuogių aliejų autorius Paulius Jurkevičius. Daugiau apie alyvuogių aliejus skaitykite čia: Svarbūs klausimai – ūkiški atsakymai. Apie tikrą alyvuogių aliejų.

Italijoje pagamintas produktas.